Oczekiwania:

  • wykształcenie wyższe: technologia żywności z specjalnością technologia mięsa;
  • umiejętność pracy w zespole;
  • dobra organizacja pracy;
  • zaangażowanie i sumienność;
  • umiejętność posługiwania się aparaturą kontrolno-pomiarową i sprzętem analitycznym;
  • doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku;

Zakres obowiązków:

  • pobieranie prób surowca do badań;
  • wykonywanie badań surowca zgodnie z procedurami;
  • prowadzenie dokumentacji z przeprowadzonych badań;
  • kontrola i nadzór nad sprzętem kontrolno-pomiarowym;
  • sporządzanie codziennych raportów;
  • ścisła współpraca z innymi działami firmy;

Oferujemy:

  • pracę w dynamiczne rozwijającej się firmie;
  • ciekawą, pełną wyzwań pracę;
  • dogodną formę zatrudnienia;
  • praca w przyjaznej atmosferze;
  • możliwość osobistego i zawodowego rozwoju;

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Do CV należy dodać klauzulę

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE .  

Każdy kandydat przystępujący do naboru podaje swoje dane dobrowolnie. Bez podania wymaganych danych osobowych nie będzie możliwy udział w naborze.